Afganistan'da Neler Oluyor

Savunma ve Diplomasi Muhabiri. Peki Afganistandan neler oluyor ve ülkede son durum ne.


Svehelbqhroz M

Afganistanda neler oluyor-2.

Afganistan'da neler oluyor. Taliban tamamen kontrolü ele geçirecek mi. Fotoğraf altı yazısı ABD Başkanı Trump Kasım ayında ülkesinin. Zira 9 Eylülde Kuzey İttifakına dahil cihatçı liderlerden Şah Mesut bir suikasta uğramıştı ve saldırı buna karşı bir tepkiydi.

Belli ki geçen bunca zaman içinde hâlâ pek merak eden olmamış. Bilindiği üzere ABD askerle. Peki ya Amerika ve Taliban arasında yapılan görüşmelerle bir ilişki var mı.

ABD tamamen çekilecek mi. Türkiye nasıl rol olmalı. Bir önceki yazımızda Güney Türkistanın Faryab şehrinde başlayan gösterilere neden olan olayları sıralamış ve yaşananları bir sonraki yani bu yazımızda değerlendirmeye devam edeceğimizi ifade etmiştik.

Wednesday June 30 at 930pm 03 with Oğuz Akkar Mehmet Ozturk Mehmet Koç Hilmi Demir Doğacan Başaran. Peki Afganistanda neler oluyor. Türkiye Afganistanda Afgan yönetimini desteklemek Afganistan Milli Savunma ve Güvenlik Kuvvetlerini eğitmek ve Afganistan halkına güvenlik istikrar ve gelişme konusunda yardım etmek maksadıyla bulunuyor.

Afganistanda ne oldu neler oluyor. Temmuz 09 2021 Afganistan Çağlar Erbek Köşe Yazısı Makale Orta Asya Siyaset Bilimi ABD Başkanı Joe Biden Amerikan askerlerinin Afganistandaki görevinin 31 Ağustosta sona ereceğini açıkladı. Yabancı güçlerin çekilmesiyle Taliban Afganistanın tamamını ele geçirdi.

Afganistanda neler oluyor. Afganistanda neler oluyor. Afganistanda neler oluyor Taliban olayı nedir.

Türk milletinin Afganistan hâkimiyetini kaybetmesinden sonraki neredeyse 15 asra yakın zamandır bölge büyük güçlerin oyun alanına dönmüş kabilecilik. Türkiyenin milli kısıtlamaları gereği. Afganistan son durum gerek Türkiye gerekse dünya genelinden yakından takip ediliyor.

Afganistanda neler oluyor. Röportaj 08082021 1120 08082021 1204. Cumhurbaşkanlığı Sarayına giren Taliban militanları savaş bitti açıklaması yaptı.

Talibanın ilerleyişi ilginç ve kuşkulu değil mi. 16 08 2021 - 1104 Taliban Afganistanın başkenti Kabile girdi. 11 Eylüle kadar Afganistanda neler oluyor diye merak eden yoktu.

Zira 9 Eylülde Kuzey İttifakına dahil cihatçı liderlerden Şah Mesut bir suikasta uğramıştı ve saldırı buna karşı bir tepkiydi. Afganistanda neler oluyor. 16 Ağustos 2021 Pazartesi - 1104 Son Güncelleme.

Afganistanın yakın geçmişi büyük güçlerin işgaline karşı verilen mücadelelerin bir tarihi Önce Büyük Britanya sonra Sovyetler Birliği ve şimdi de ABD Son işgalci ABD son askerini bu ay bitmeden çekecek. Sümeyye Kavuncu Afganistanın 40 yılı aşkın karmaşık tarihini bu tarihi en iyi bilenlerden birine Burhan Kavuncuya sordu. Afganistan ile ilgili bugünkü son dk haberler ile geçmişten bugüne fotoğraf video ve tüm haber arşivi için tıklayın.

Yakın geçmişi büyük devletlerin işgaline karşı verilen mücadeleler ile dolu olan Afganistanda en son NATO ülkeleri ABD ile birlikte çekilme kararı almıştı. Sümeyye Kavuncu Afganistanın 40 yılı aşkın karmaşık tarihini bu tarihi en iyi bilenlerden birine babası Burhan Kavuncuya sordu. Sabah saatlerinde Taliban güçlerinin Kabile 4 farklı noktadan giriş yaptığı bildirilmişti.

11 Eylüle kadar Afganistanda neler oluyor. Türk birlikleri sorumluluk sahası dışında ve mayın temizleme terörle. Bu gelişmelerin Amerikalı güçlerin bu ülkeden çıkmasıyla bir ilişkisi var mı.

Afganistanda çok sıcak gelişmeler yaşanıyor. Dünya 08082021 1135 08082021 1250. Afganistanda Rusya ve ABD arasında neler oluyor.


Iran Da Neler Oluyor Mehmet Can Komurcu Iran Petrol Tankeri Suudi Arabistan


Ev Dekoru Panosundaki Pin


Thni2x0l97ovem


Afganistan In Kuzeyinde Neler Oluyor


Afganistan Da Neler Oluyor


Sufficiency Adli Kullanicinin Ask Love Panosundaki Pin Romantik Fikirler Romantik Ve Ask


Hlogj5zgd6dofm


Bati Turkistan Da Harezm Den Fergana Ya Kadar Uzanan Bolgede Yasayan Ve Orta Asya Daki En Kalabalik Turk Halkidir Ozbekistan Da 30 5 M Ozbekce Turkler Tarihci


H8hbeehkckawvm


A2afihm6 Uufmm


Ogunhaber Adli Kullanicinin Yazarlarimizdan Panosundaki Pin Yazarlar Romanlar Yazar


Selam Arkadaslar Bu Aralar Instagramda Neler Oluyor Bi Anlam Veremiyorum Cok Sevdigimi Crochet Pillow Cover Crochet Cushion Cover Granny Square Crochet Pattern


J3vyyxaqmyu Vm


Afganistan Da Neler Oluyor Welayetnews


Taliban Orgutu Nedir Nasil Ortaya Cikti Amaci Nedir Arkasinda Kimler Var Euronews


Afganistan Da Neler Oluyor Youtube


L40bva4evrr1cm


Trgoesg33qfxpm


More Articles

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Afganistan'da Neler Oluyor"

Post a Comment